banner

Te koop

Natuur.kalender 2022

Laat je elke maand verrassen door de allermooiste natuurbeelden. De Natuurpunt kalender 2022 is weerom een verzameling van 13 adembenemende natuurfoto’s van bekende natuur- en landschapsfotografen. Uitzicht: 12 recto-verso bladen, 20 cm x 30 cm. Opengevouwen staat bovenaan telkens een foto, de onderzijde bestaat uit de kalender-gegevens en bevat voldoende schrijfruimtes. De bladen zijn aan elkaar gehecht met een ringsysteem. 

Voor 10 euro heb je een jaar lang elke maand een nieuwe mooie foto aan je muur. 

Te bestellen bij Natuurpunt Aartselaar door storting op rekening BE07 5230 8080 0166. Gratis levering, voor zover je woonachtig bent in Aartselaar

kalender en wenskaarten

Wenskaarten

Wensen voor meer natuur inbegrepen

Geef je wensen een extra dimensie en vertrouw ze toe aan een Natuurpunt wenskaart. We bieden twee sets met vijf verschillende foto's van de Natuur.kalender en bijhorende omslagen aan. De uitgelezen manier om de wens voor meer natuur in Vlaanderen extra kracht bij te zetten.
Set met 5 wenskaarten: € 6

Te bestellen door storting op onze rekening. Gratis levering, voor zover je woonachtig bent in de gemeente Aartselaar.

Vogelkastjes

Natuurpunt Hobokense Polder vervaardigt prachtige houten vogelkastjes, die graag als wiegje zouden dienen voor jonge kool- of pimpelmezen.
Wens je zo een nestkastje te bekomen? Geef vliegensvlug een seintje. In (april en) mei legt elke vogel een ei, weet je nog? In de winter kunnen de vogels al wennen aan de nestkast.

Voor de prijs van 15 € bezorgen we je jouw vogelkastje. Levering gratis enkel binnen Aartselaar. Bestellen kan door betaling van het juiste bedrag op onze rekening, met vermelding "Vogelkastje" + aantal.