banner

Wandelweekend Corsendonk

Van vrijdag 20 tot zondag 22 mei 2016

Een samenwerking van Natuurpunt Aartselaar en Natuurpunt Hobokense Polder.

Hotel Priorij Corsendonk is een prachtig middeleeuws klooster met een gewelvenkelder, een monumentale kapittelzaal en omringd door een al even prachtige natuur.

Een ideale locatie om ons een weekend onder te dompelen in natuur en cultuur.

Deelnameprijs is 195 euro per persoon in tweepersoonskamer.

Er is gereserveerd voor maximum 25 deelnemers, waarvan ten hoogste drie in een eenpersoonskamer, dit mits toeslag van 50 euro. Indien je een eenpersoonskamer wenst, bel dan even naar de organisator. Wie eerst komt, eerst maalt.

In de prijs is begrepen:
- de lokale gidsen
- een Gagelbier of bio-fruitsap in De Liereman
- een Corsendonk-bier of huiswijntje als aperitief voor het diner op vrijdag
- tweemaal diner met voorgerechtbuffet, dagsoep, hoofdgerecht- en dessertenbuffet, waters op tafel en koffie of thee na het dessert
- tweemaal ontbijt
- lunch op zondag met luxe assortiment van vier belegde broodjes

Niet inbegrepen zijn:
- de niet vermelde dranken
- zelf mee te brengen picknick voor vrijdagmiddag in het bezoekerscentrum van De Liereman. Drank ter plaatse te bestellen.
- belegd broodje op zaterdagmiddag in het Natuurpunt-museum, geleverd door een plaatselijke zaak aan ca. 4 euro voor een belegd half stokbrood. Keuze hiervoor kan je later nog opgeven. Drank eveneens ter plaatse te bestellen.

Inschrijven kan door overschrijving van 100 euro p.p. op rekening BE88 9799 7675 4841 van Natuurpunt Aartselaar met vermelding "Corsendonk + naam van de deelnemer(s)". Datum van betaling is bepalend, indien meer inschrijvingen dan kamers.

Organisatie en bijkomende inlichtingen: Jan Eulaers, 0495/52 77 31