Natuurflits Aartselaar
10 december 2009
www.natuuraartselaar.be
Is deze mail niet goed weergegeven of ontbreken de afbeeldingen, klik dan hier.
In deze flits:
  • Vogels kijken op het Noordelijk Eiland
  • Te koop: Natuur.kalender 2010
  • Cadeaulidmaatschap Natuurpunt
  • Komende activiteiten

Zondag 13 december: Vogels kijken op het Noordelijk Eiland

Noordelijk eiland - Marcel VianeHet Noordelijk Eiland in Wintam is een van de betere vogelkijkgebieden in onze regio. De winterperiode is bovendien enorm geschikt om zeldzamere wintergasten te observeren. Brilduikers en nonnetjes behoren tot de mogelijkheden. Maar ook talloze eendensoorten, aalscholvers, … zullen allicht de revue passeren.

Praktisch: vertrek op de parking van het Cultureel Centrum ’t Aambeeld te Aartselaar om 9.30 u. Samen rijden om autokm’s te sparen ! Wie liever met de fiets gaat, kan aansluiten aan de overzet te Schelle, einde Tolhuisstraat om 9.55 u. We nemen de boot van 10u. Terug te Aartselaar omstreeks 12.30 u.

Meebrengen: verrekijker, eventueel telescoop, winddichte kledij en stevige stapschoenen

Info: Luk Smets, 03/289.73.66

Natuur.kalender 2010: nog enkele exemplaren in voorraad !

Natuur.kalender 2010

De nieuwe Natuur.kalender 2010 is uit. Elke maand een prachtig natuurbeeld. Door aankoop steun je onze afdeling. Je kan hem al eens doorbladeren op onze website.

Geïnteresseerd?
Bel of mail even naar Luk Smets (03/289.73.66)
of stort 7,5 euro op rekening 979-9767548-41 van Natuurpunt Aartselaar. Binnen onze gemeente wordt de kalender gratis thuisbezorgd.

Natuur onder de kerstboom

WelkomstpakketBen je op zoek naar een prijsbewust geschenk ... dan hebben wij een schitterend aanbod. Schenk jezelf of diegene om wie je geeft een unieke wandel- en fietsgids doorheen 33 natuurgebieden, een prachtige CD met vogelgeluiden en een jaar lang een abonnement op Vlaanderens meest  gelezen natuurtijdschrift, en dit voor de prijs van
€ 20.
 
Hoe? Je kan dit alles en nog veel meer schenken door een lidmaatschap van Natuurpunt cadeau te doen. We brengen het geschenkpakket ook graag bij jou thuis (enkel in Aartselaar). Gewoon een mailtje sturen met jouw adresgegevens naar Luk Smets volstaat.

 

Vertel me alle voordelen van een lidmaatschap.

Komende activiteiten

Noteer reeds in je agenda (meer info op onze website):
  • Vr 22 januari: Canada... een fotoreisverslag
  • Wo 27 januari: Kids en hun grootouders op bezoek in het vogelasiel in Malderen (inschrijven!)
  • Za 30 januari: Boottocht op de Schelde (inschrijven!)
Kijk ook eens naar de foto's van onze voorbije activiteiten
 
Van tijd tot tijd brengen we je via e-mail op de hoogte van het wel en wee van de Aartselaarse natuur. Kent u nog geïnteresseerden ? Mail hen dan deze Natuurflits Aartselaar zeker door. Natuurliefhebbers die nog niet ingeschreven zijn, zenden een mail naar  flits@natuuraartselaar.be met vermelding van naam en adres en  "ja, Natuurflits Aartselaar".
Wil je lid worden van Natuurpunt Aartselaar ? Klik hier.
Overeenkomstig de wet op de privacy worden je gegevens enkel gebruikt in functie van de werking van Natuurpunt. Je kan steeds je gegevens opvragen en laten aanpassen. Ontvang je zulke berichten liever niet meer, vraag dan met een korte e-mail aan flits@natuuraartselaar.be je adres uit het verzendingsbestand te halen.